Referenser

Nedan tre referenser från tidigare anställningar.
(vilka personer som lämnat dessa referenser går att se på Marias LinkedIn sida)

Maria har en stark drivkraft...

Maria har en stark drivkraft och vilja att skapa och bidra till förbättringar i verksamheten. Hon har också ett fantastiskt sätt att se människor och få dem att även se sig själva med hjälp av en öppen, rak och engagerad dialog, som också visar respekt för den enskilda individen. En mycket god ledare som inte tvekar att kavla upp ärmarna och ställa sig skuldra vid skuldra med sin personal och göra jobbet om det brinner till, och som har förmågan att arbeta förebyggande så att det inte ska behövas. Som hennes chef kände jag mig alltid helt trygg med att Maria gör det som behövs för att driva och utveckla verksamheten utan att jag behövde göra mer än att ta ut riktningen.

Maria är professionell, kunnig...

Som huvudskyddsombud har jag jobbat med många chefer både centralt och lokalt. Maria var den mest kompetenta chefen som jag har jobbat med. Hon är professionell, kunnig och empatisk därför rekommenderar jag henne till vilken cheftjänst som helst.

Maria är en rak ärlig, målinriktad person...

Maria är en rak ärlig, målinriktad person med en sällsynt god förmåga att engagera sina medarbetare för att nå målen.

Maria har både operativt fokus och en strategisk blick. Maria gillar att jobba med förändringsarbeten men är inte personen som bara kastar sig in i förändringsarbeten utan att först ha sett hur upplägget skall vara, vad det skall leda till och att upplägget har förutsättningar att leda till avsett resultat.

Maria har en stor flexibilitet och anpassningsförmåga, när detta är förenligt med hennes uppfattningar om vad som är rätt och riktigt och leder till måluppfyllelse.

Det är kul att arbeta med Maria